torek, 21. februar 2017

8 ur Slivnice 2017 (50km/3500vm)

 
Osem ur Slivnice. Kaj bi še lahko novega povedala o prireditvi, ki sem jo obiskala četrtič? Ne vem. Bomo videli.

Priznam, da sem se tokrat na Slivnico odpravila s težavo. V nekem trenutku sem namreč začutila odpor do tekem, ki jim rečem kar »nešteto ur po enem hribu gor in dol«. Pa pravzaprav ne vem povedat zakaj. Kot da se je zgodilo neko nasičenje. Ali naveličanost.

Če sem čisto iskrena, se ta naveličanost v zadnjem času mnogokrat zgodi tudi takrat, ko se odpravljam na trening po domačih in neštetokrat pretečenih hribčkih in dolinah. Verjetno je razlog v tem, da iz leta v leto povečujem pretečeno kilometrino in zato za vsak nov premik pač potrebujem nov izziv. Na nekaterih sto in stokrat pretečenih potkah telo deluje kot na avtopilotu in čeprav lahko tečem hitreje, saj je potrebna manjša pozornost, se pot v glavi bolj vleče. Zato se rada podajam v nove kraje, na nove potke, po nove razglede.

Slivnica tega izziva ni ponudila. Zato, ker sem se celih osem ur po tem hribu podila že štirikrat, če niti ne štejem ostalih izletov na ta isti hribček. Vzpon tako poznam že na pamet. A razlog, da sem v soboto zjutraj spet stala na štartu 8 ur Slivnice in to s štartno številko 8, leži čisto drugje.
 
 
Na tem dogodku je tekanje gor in dol samo obrobna korist. Tukaj se zgodi prav posebna energija. Začne se že s hribom, ki je nekako čaroben. Zato se ni za čuditi, da so ga za svoje domovanje izbrale še čarovnice. Potem pa je tukaj družina Knap in ekipa, ki dogodek organizirajo z neizmerno dozo srčnosti. Zaradi tega sta vsak vzpon in spust tekaška poslastica, postanek na spodnji in zgornji okrepčevalnici pa kulinarični dogodek. Ko bom šla v tekaško penzijo, pridem na 8 ur Slivnice samo na pojedino! Komaj čakam, da zmažem 8 kosov špehovke z zaseko in domačo salamo.

Drug razlog, da Slivnice ne bi zamudila, pa je druženje. Ker je 8 ur Slivnice prav v obdobju, ko ni drugih večjih tekem, vsi pa se nanje pripravljamo, se tu vsako leto zbere smetana slovenske ultra druščine. Peter je zato zadnjič rekel, da Slivnica šteje za ultra državno prvenstvo. Sami nasmejani obrazi in prepihane glave. Pozitivizma za izvoz. Vsi navijamo za vse, vsi tekmujemo sami s sabo. Objemi in spodbude so samo sopotniki čiste uživancije.
 
 
Energe team je letos nastopal v rahlo okrnjeni obliki. Ker se Andrej pripravlja na IronMan Lanzerotte, je dan izkoristil za kombiniran trening. Dvema vzponoma na Slivnico je dodal kolesarsko turo do Kopra. Jaz pa se letos odpravljam na Istra100milja in ker se ta nezadržno približuje, sem si udeležbo zamislila kot dober trening. Obljubila sem si, da se ne bom prekurila, da bom vse vzela tako lahkotno, da bom tudi po tekmi lahko normalno nadaljevala s treningi. Malo me je sicer skrbelo, ali bom lahko držala svojo obljubo, saj me na tekmah ponavadi kar potegne v dogajanje. Tokrat pa so najhitrejše konkurentke poskrbele, da se odločitve ni bilo prehudo držati, saj so takoj po štartu pokazale, da bodo neulovljive. Tako sem se brez prehudih notranjih bojev lahko lotila uživanja in počasi grizla proti ciljnim sedmim vzponom.
 
O tem, kako so vsi vzponi enaki, a vsak drugačen, sem pisala že velikokrat. In tudi tokrat je bilo tako. Ker je bil napovedan lep sončen dan in ker sem podrobno pogledala fotografije proge, ki jih je dan poprej objavil Borut, sem imela predstavo, da bo trasa pretežno suha, z znanimi blatnimi vložki. Ker pa je ponoči deževalo, nas je na vrhu pričakala snežna odejica. Snega je bilo res samo za vzorec, sta pa zato prekrasno pomladno sonce, ki je vztrajno topilo stare ledene zaplate in burja, ki je topeč sneg sproti spreminjala v ledeno drsalnico, poskrbela za artistične vložke padcev. Ledene zaplate so se tekom dneva, pod stampedom stoštiridesetih tekačev in ob pomoči toplega sonca, sicer vztrajno topile in manjšale. So se pa temu primerno povečevali in poglabljali blatni predeli. Če smo dopoldne padali na ledu, so bile popoldne pogostejše blatne kopeli. Posledice so bile vidne tudi na tekačih. Dopoldne so mimo mene tekali krvavi komolci in kolena, popoldne pa blatne riti.
 
 
Glede na zahtevnost proge se moram prav považit, da sem padla samo enkrat. In še to, če lahko kdo sploh verjame, gor grede. Bolj ko prevrtavam ta film, manj mi je jasno. Pogumno sem jo pičila po enem od ledenih predelov z vso potrebno pozornostjo in zavedanjem. Kar na enkrat pa nisem bila več na nogah, ampak na riti. Padec seveda ni bil usoden, pravzaprav tudi boleč ne, ker če padeš hodeč po hribu gor grede, nikakor ne moreš pasti prav daleč. Me je pa malo zabolel ponos, saj mi še zdaj ni jasno, kako mi je uspelo nekaj takega.

Stoštirideset udeležencev nas je Slivnico osvojilo desetkrat, osemkrat, sedemkrat, ali samo enkrat. In če sem vsakogar ob srečanju vsaj pozdravila ali spodbujala, se je teh srečanj tekom dneva nabralo res lepo število. Znani obrazi so potovali mimo mene kot na filmskem traku. Ko so jo rezali gor v hrib, so se mi prikazali v počasnem posnetku. Na naslednjem srečanju, ko so jo mahali v dolino, so mimo mene švignili v hitri izdaji. Nekateri sproščeno, drugi na robu svojih moči. Nekateri vedno počasneje, drugi iz kroga v krog hitreje. Nekateri vedno pripravljeni na šalo, drugi resno zatopljeni v svoje delo. Vsi brez izjeme pa z iskricami zadovoljstva v kotičkih očes. Vsi smo tekali gor in dol in iskali sebe.
 
 
Ko smo se po osmih urah zbrali v koči ob krožniku jote, smo bili vsi notranje polni. Eni bolj leseni, drugi še vedno poskočni, vsi pa zadovoljni. Ko se po teku znajdem v družbi ljudi, ki znajo preko pragu bolečine, ki si upajo iz cone udobja, ki vedo, da so omejitve samo v naši glavi, mi je vedno toplo pri srcu. Še bolj vesela pa sem zato, ker energija, ki jo pri tem ustvarimo, ne ostane samo v nas in za nas, ampak jo odnesemo domov in predamo vsem sopotnikom naših življenj. Našim bližnjim, pa tudi naključnim mimoidočim. Verjamem, da je samopreseganje ključ za širitev virusa sreče. In vsi, ki smo se v soboto spopadli s Slivnico, smo okuženi in okužbo širimo naprej.
 

Prejšnja leta sem o Slivnici pisala tukaj: Slivnica 2015 in Slivnica 2014 

74 komentarjev:

 1. Če ti je kaj v tolažbo, tle je še ena taka, ki pada za navzgor, sploh na Kališču mi to rado uspeva.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sem zvedla, da se to sploh ne dogaja tako redko. In mi je v tolažbo. Ja.

   Izbriši
  2. Pozdravljeni, sem Theresa Williams Potem ko so v odnosu z Anderson več let, se je razšla z mano, sem naredil vse, kar je možno, da ga pripelje nazaj, vendar je bilo vse zaman, sem ga želela nazaj toliko zaradi ljubezni imam za njega, ga prosil sem z vsem, sem se obljub, a je odklonil. Razložil sem moj problem, da moj prijatelj in je predlagal, da naj se raje obrnite na urok Caster, ki bi lahko pomagali me začara, da ga pripelje nazaj, vendar sem tip, ki ni nikoli verjel v urok, nisem imel druge izbire, kot da ga skušam poslali urok kolesa, in on mi je povedal, ni bilo nobenega problema, da bo vse v redu, preden tri dni, da bo moj bivši vrnil k meni pred tri dni, je odda urok in presenetljivo v drugi dan, to je približno 4 ure. Moj bivši me je poklical, sem bil tako presenečen, da je odgovoril na klic in vse, kar je rekel, je bilo, da je žal za vse, kar se je zgodilo, da se je želel vrniti k njemu, da me ljubi toliko. Bila sem tako srečna in šel k njemu, da je bilo, kako smo začeli živeti skupaj srečno znova. Od takrat sem na obljubo, da kdo vem, da imate težave odnos, bi bilo v pomoč, da te osebe, ki mu sklicuje na edini pravi in ​​močan urok kolesa, ki so mi pomagali pri moji težavi. e-pošta: drogunduspellcaster@gmail.com ga lahko po e-pošti, če boste potrebovali njegovo pomoč v vašem odnosu ali kateri koli drugi zadevi.

   1) Ljubezen uroki
   2) izgubljeni ljubezni Uroke
   3) Ločitev Uroke
   4) Marriage Uroke
   5) vezavo črkovanja.
   6) razpadu Uroke
   7) Preženite preteklo Lover
   8.) Želite, da je treba spodbujati v pisarni / Loterija urok
   9) želijo zadovoljiti vaš ljubimec
   Stopite v stik z veliko človeku, če imate kakršne koli težave za trajno rešitev
   skozi drogunduspellcaster@gmail.com

   Izbriši
 2. IMa Andrej dolgo čupco na prvi fotki? ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Hahaha! Boljš kot Oskar, ki se je na fotki tako zlil z ozadjem, da ga je bila samo še faca. :-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pozdravljeni, sem Theresa Williams Potem ko so v odnosu z Anderson več let, se je razšla z mano, sem naredil vse, kar je možno, da ga pripelje nazaj, vendar je bilo vse zaman, sem ga želela nazaj toliko zaradi ljubezni imam za njega, ga prosil sem z vsem, sem se obljub, a je odklonil. Razložil sem moj problem, da moj prijatelj in je predlagal, da naj se raje obrnite na urok Caster, ki bi lahko pomagali me začara, da ga pripelje nazaj, vendar sem tip, ki ni nikoli verjel v urok, nisem imel druge izbire, kot da ga skušam poslali urok kolesa, in on mi je povedal, ni bilo nobenega problema, da bo vse v redu, preden tri dni, da bo moj bivši vrnil k meni pred tri dni, je odda urok in presenetljivo v drugi dan, to je približno 4 ure. Moj bivši me je poklical, sem bil tako presenečen, da je odgovoril na klic in vse, kar je rekel, je bilo, da je žal za vse, kar se je zgodilo, da se je želel vrniti k njemu, da me ljubi toliko. Bila sem tako srečna in šel k njemu, da je bilo, kako smo začeli živeti skupaj srečno znova. Od takrat sem na obljubo, da kdo vem, da imate težave odnos, bi bilo v pomoč, da te osebe, ki mu sklicuje na edini pravi in ​​močan urok kolesa, ki so mi pomagali pri moji težavi. e-pošta: drogunduspellcaster@gmail.com ga lahko po e-pošti, če boste potrebovali njegovo pomoč v vašem odnosu ali kateri koli drugi zadevi.

   1) Ljubezen uroki
   2) izgubljeni ljubezni Uroke
   3) Ločitev Uroke
   4) Marriage Uroke
   5) vezavo črkovanja.
   6) razpadu Uroke
   7) Preženite preteklo Lover
   8.) Želite, da je treba spodbujati v pisarni / Loterija urok
   9) želijo zadovoljiti vaš ljubimec
   Stopite v stik z veliko človeku, če imate kakršne koli težave za trajno rešitev
   skozi drogunduspellcaster@gmail.com

   Izbriši
 4. Moja žena je s svojimi otroki zapustila hišo svojih staršev že skoraj 5 mesecev. Vsa prizadevanja za njihovo vrnitev so se izkazala za neučinkovita. Prijatelji in družina so bili v zaskrbljenosti in moj zelo bližnji partner mi je dal nasvet o pomoči dr. Goku; "Obstaja nekdo, ki lahko reši vašo situacijo, me prepričal in nisem imel druge izbire, kot slediti njegovemu nasvetu, ker nikoli ne sanjam, da bi izgubil svojo ljubko ženo in otroke in sem se obupala, da jih bom nazaj. Zato je dr. Goko storil vse, da mi pomaga. moja žena je poklicala in rekla, da prihaja DOM ... .. Bila je tako neverjetna! Tako sem dobil družino nazaj skozi zdravnika goko, naša poroka je sedaj močnejša kot kdajkoli prej. moj nasvet, da se odpravite, je poiskati pomoč in mu povedati svoje težave. Z vsakim zlomljenim razmerjem in sklenitvijo zakonskih zvez je sposoben še veliko več. Veliko vam hvala za reševanje mojega poroke (dr.gokosspiritualcaster@gmail.com, ki ga je s svojo številko mobilnega telefona na +2348056398964

  OdgovoriIzbriši
 5. Moje ime je SALIS SARA, jaz bazo v Teksasu, ZDA. Moje življenje je nazaj! Po sedmih letih razkritega poroka mi je mož zapustil, ko sem bila noseča. Počutil sem se, kot da bi se moje življenje končalo, skoraj storila samomor, čustveno nisem bila dolga časa. Zahvaljujoč črvi, ki se imenuje Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com), ki sem ga srečal na spletu. Nekega zvestega dne, ko sem brskal po internetu, so nekateri pričali, da je prinesel svojega bivšega ljubimca, nekateri so pričali, da obnavljajo maternico, zdravijo raka in druge bolezni, nekateri pa so izjavili, da lahko ustvari čarolje, da preneha z ločitvijo in tako naprej. Prišla sem tudi do enega posebnega pričevanja, govorila je o ženi, imenovani CHERRY, ona je pričala o tem, kako je prinesel nazaj moža v manj kot 2 dneh, zato sem stopil v stik z njim in v manj kot 48 urah moj mož, ki sem mislil, da ne morem nikoli videti spet se vrni in prosim za moje odpuščanje, sedaj smo srečno skupaj vse zahvaljujoč dr. Isikolu, on je odgovor na vaš problem. Lahko ga dosežete na e-pošti: isikolosolutionhome@gmail.com ali pokličite +2348133261196

  OdgovoriIzbriši
 6. Pozdravljeni, kličem JOSE DEXTER, rad bi se zahvalil velikemu doktorju Chamberc za to, kar je storil v mojem življenju pred štirimi leti, in jaz in moja žena sta se spustila, zato je zapustila brez mene, ko sem vedela, kam je šla moja dva otroka, bil sem resnično šokiran, da sem šel poročati policiji o svoji ženi, da je bil moj otrok preveč dragocen, da je videti in videti še, da je nisem mogel najti, da sem bil res bolan in da ne morem živeti brez njega. res manjka mojega otroka Resnično sem bil jezen zaradi mene, ker ne morem nadzorovati moje preostale jezo dvakrat, ko sem bil zlomljen. Po moji situaciji sem postal odvisen od drog in jamo, zaradi mojega položaja, potem ko mi je žena zapustila za dobrih 4 let, tako da je moj prijatelj rekel o spletno čarobno kariero s klicem Dr.Chamberc in mi rekel, naj ga obrnem, da bi mi pomagal vrniti ženo, najprej se je naučil, da me je šalil, dokler nisem opazil, da je resno, zato sem se odločil, da se obrnem na h. Nisem mogel verjeti, da mi oči Dr.Chamberc mi je rekel, naj ne skrbim, da se bo moja žena z varstvom vrnila s svojimi otroki v 12 urah. Po tem, ko je uničil čast, me je poklical in rekel, da se mi ni treba skrbeti, da se moja žena prihaja zdaj, ko se je na koncu pogovarjala z mano na telefonu, žal se mi je žena vrnila k otrokom. najbolj srečen dan v mojem življenju, zato sem se odločil, da bom svoje pričevanje o nogi, njegovih čarobnih delih čim hitreje kot strela, odlično zahvalil Dr.Chamberc, ker sem srečno prinesla ženo. Če imate kakršnekoli težave, se obrnite na njega, ker vam lahko pomaga rešiti težave. preko e-pošte: chamberc564@yahoo.com
  JE SPECIALIZIRAN ZA NASLEDNJE PROBLEME
  (1) Če želite svoj bivši hrbet.
  (2) če imate vedno slabe sanje.
  (3) Želite, da se promovira v vaši pisarni.
  (4) Želite ženske / moške teči po tebi?
  (5) Če želite otroka.
  (6) Želite biti bogati.
  (7) Ali želite, da je vaš zakonec vezan?
  vedno tvoja.
  (8) Če potrebujete finančno pomoč.
  (9) Zeliščna nega.
  se obrnite na Dr.Chamberc preko svoje e-pošte za popolno rešitev chamberc564@yahoo.com

  OdgovoriIzbriši
 7. Love Spells- How I Got My Husband Back.Read more about Dr Ilekhojie his contact details seen below: gethelp05@gmail.com

  WhatsApp him now +2348147400259 You can also visit his website https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  My husband who departed from me 2 years ago started calling me and wanted us to get back Dr Ilekhojie love spell made my husband to reconcile with me. When he came back he was all on me kissing and rubbing on me telling me how much he missed me and loves me, Dr Ilekhojie is spectacular in repairing relationship! His work is wonderful, i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. Because i am now happy with my husband. I highly recommending this service for those experiencing difficulties trying to restore there relationship. he is the real deal. you can reach Dr. Ilekhojie his contact details seen below: gethelp05@gmail.com

  WhatsApp him now +2348147400259

  You can also visit his website https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  OdgovoriIzbriši
 8. Do anyone still doubt natural herbs? I've seen the great importance of natural herbs and the wonderful work they have done in people's lives. I wonder why people still spend their money on surgery, injections and drugs each time they are sick. Natural herbs can cure all kinds of illness including herpes, diabetics, asthma, HIV, hepatitis, etc. I've seen it with my own eyes. I was cured of cancer and my aunt and her husband were cured of herpes by Dr Udi who uses natural herbs to cure different kind of illness. Even Dr.Udi proved to the whole world countless times that natural herbs can cure all diseases and he cured countless of people using natural herbs. I know is hard to believe but am a living testimony. There is no harm in trying herbs it will only get you cured from what you being so why don't you give herbs a try and see it effectiveness Contact or email Dr Udi (Drudiherbalhome@gmail.com) (phone/whatsap no): +2348051243538.
  Visit is website for more details :https://drudiblogaddress.blogspot.com/
  https://drudiherba.home.blog

  OdgovoriIzbriši
 9. I am Anthony from U.K I want to give great appreciation to the great man named Dr Odinani Owell who helped me in getting back my love who left me for 3 years within Six days, after been scammed by some fake spell casters which made away with my money. i was watching my television when i saw a woman giving thanks to this great man for what he has done for her, although i have been scammed by so many spell casters but i still decided to contact him.I told him everything that happened and he just laughed over it and told me that my love will be back within the next Six days at first i was full of doubt until the next Six days i had a call by unknown number i did not even think if he would be my love the next thing i could hear on the phone was my love pleading and begging me to forgive him and he promised not to hurt me till the rest of his life. I was so surprised and at the same time i was filled with joy and happiness, i did not waste anytime in accepting him because that was what i have been looking for, After calling, In the next 2 hours time he came to my house and still pleading and begging me to forgive him the must surprising thing was that he gave me access to his account and everything that he have, for me to know that he is not going to leave me for any reason. Now we are living happily than ever before. So i want to use this opportunity to let the world to know that there are people in this world sent from God to help people to get back there husband e.g people like Dr Odinani Owell, sir you are a great man. In case you want to thank him for me or you need his help you can contact him through his email odinanisolutioncentre1@gmail.com or you can go to hes https://drodinanisolutioncentre.blogspot.com or odinanisolutioncentre@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 10. je me nomme corine âgée de 32 ans j'habite dans le 59139 wattignies . J'étais en relation avec mon homme il y a de cela 4 ans et tout allait bien entre nous deux puis à cause d'une autre femme il s'est séparé de moi depuis plus de 5 mois . J'avais pris par tout les moyens pour essayer de le récupéré mais hélas ! je n'ai fais que gaspiller mes sous.Mais par la grâce de dieu l'une de mes amies avait eut ce genre de problème et dont elle a eut satisfaction par le biais d'un ... nommé ishaou au premier abord lorsqu'elle m'avait parlé de ce puissant je croyais que c’était encore rien que des gaspillages et pour cela j'avais des doutes et ne savais m'engager ou pas. Mais au fur des jours vu ma situation elle insiste a ce que j'aille faire au moins la connaissance de ce puissant en question et c'est comme cela que je suis heureuse aujourd'hui en vous parlant.c'est à dire mon homme en question était revenu en une durée de 7jours tout en s'excusant et jusqu'à aujourd'hui et me suggéré a ce qu'on se marie le plus tot possible.je ne me plein même pas et nous nous aimons plus d'avantage. La bonne nouvelle est que actuellement je suis même enceinte de 2 mois. Sincèrement je n'arrive pas a y Croire a mes yeux qu'il existe encore des personnes aussi terrible , sérieux et honnête dans ce monde, et il me la ramené, c'est un miracle. Je ne sais pas de quelle magie il est doté mais tout s'est fait en moins d'une semaines.(pour tous vos petit problème de rupture amoureuses ou de divorce ,maladie ,la chance , les problèmes liés a votre personnes d'une manière, les maux de ventre, problème d'enfants, problème de blocage, attirance clientèle, problème du travail ou d'une autres) Vous pouvez le contacter sur: son adresse émail : maitreishaou@hotmail.com ou appelé le directement sur whatsapp numéro téléphone 00229 97 03 76 69 son site internet: www.grand-maitre-ishaou-13.webself.net

  OdgovoriIzbriši
 11. Please visit (http://dradodalovetemple.com) and also contact Dr.Adoda if you need a powerful love spell to fix your broken relationship..... I got a divorce from my husband when I was six months pregnant with my second child. We had been arguing and quarreling nonstop since the day our first child was conceived, no love nor trust from him anymore so he divorced me. And all these whiles, I have been trying all different means to get him back, I also tried some different spell casters here in the United States, but none of them could bring ( EDGARDO) back to me. It was only Dr.Adoda who guaranteed me an urgent 48 hours spell casting, and he assure me that my husband will be with me again. I am writing to offer my thanks and deep gratitude to you for keeping your promises and also save my marriage, and for using your gifted and great powers to bring (EDGARDO) my husband back home. I was thrilled to know that you are specialized in reuniting Lovers. Thank you Sir, for helping me through the worst times of my life, for being such a great spell caster, and for giving me a love spell that has brought me so much joy in my marriage. My husband is back and promise never to leave me again. If you doubt his ability, trust me. You should take a chance. It pays off in ways you could never even imagine. If you are their right now and you need a powerful and urgent love spell to bring back your ex kindly contact Dr.Adoda right now he is the only answer to restore your broken relationship or marriage. email (adodalovespelltemple440@gmail.com) or What-App his call phone number on +2348112825421.

  OdgovoriIzbriši
 12. To je pričevanje, ki ga morajo vsi brati. Tu sem, da bi ves svet spoznal človeka, ki mi je rešil razmerje, in tega velikega moža imenujejo dr. IZOYA. Dejansko je naredil veliko delo zame, saj je vrnil svojega bivšega ljubimca, ki me je zapustil, in obljubil, da se ne bo več vrnil k meni. S tem sem spoznal, da bo posredovanje podrobnosti dr. IZOYA svetu veliko koristilo tistim, ki imajo zlomljene domove ali razmerje zanj, da vam bo pomagal vzpostaviti vaš porušen odnos ali poroko. Do njega lahko pridete po njegovem e-poštnem naslovu: drizayaomosolution@gmail.com. Pokličite se z njim in poglejte, kako se bo v roku 24 ur rešil vaš problem. Specializiran je tudi za naslednje zadeve ...
  (1) Bi radi nazaj svojega bivšega.
  (2) Želite se napredovati v svoji pisarni.
  (3) želite, da vam moški / ženske sledijo.
  (4) Želite otroka.
  (5) Ste podjetnik in želite pridobiti pogodbe
  (6) Želite, da je mož za vedno vaš
  (7) Potrebujete duhovno pomoč.
  (8) Bili ste prevarani in želite povrniti izgubljeni denar.
  (9) Preneha ločitev
  (10) Razpisovanje denarnih obredov
  (11) Zmagajte na volitvah

  OdgovoriIzbriši
 13. My Mark McDaniel from Ohio USA, I'm married and blessed with 2 kids (male). Myself and my wife provides for our kids and make sure they are happy. One weekend while I was home, I noticed my first son rude behavior. I talked to him to change his sudden behavior yet to no avail. I became so worried then I searched online for every possible help I could get. A saw a comment of someone parent who had similar experience then I talked to them via email.
  They told me about DR Odinani Owell the great spell caster helped them change the life of their kids too who became so rude all of a sudden. They give me DR Odinani Owelle the great spell email then I wrote to him, telling him about my son sudden behaviour.
  DR Odinani Owelle the great spell caster gave me his words that in 2 weeks time, my son is gonna be back to his normal behaviour. Dr Odinani Owell the great spell caster asked me to make purchase of certain items which I did and the item we so cheap. I had doubt in myself that how can such little items bring back my son to his normal self until the fifth day of the second week.
  My son woke up in the morning, came to my room, began to apologies for his sudden behaviour. My heart was filled with laughter and smile arouse my face. I embraced him and I told him I've forgiven him.
  To others out there, don't keep your problems to yourself. Share it with a friend or search for possible solutions online. You too can write to Dr Odinani Owelle the great spell caster if you've any problem,,,,,,,, Here's he's email odinanisolutioncentre@gmail.com or odinanisolutioncentre1@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 14. HOW I WON MY LOTTERY EASILY... You can add me up on WhatsApp +13168440078.....!!!!!!!!


  I'm Silvana Bittencourt from USA.......It has been hard for me to earn a living over the years of hard labor and suffering, after i lost my parents, so everyone has got to workout to make a living out of life, growing up was not easy due to low income in the family and other side issues, i have been playing the lottery for a very long time now, and the highest amount i have won is just $750, i always pray to God to help me find a way to hit the lottery, because that was all i put my hope on, as i always play the lottery daily, buy different lottery tickets, pay for online tips and others, but all was in vain no good result , until a day i find this great DR Ogudu on the Internet, he is a traditional voodoo Doctor, who help to cast the lottery spell, as was describe in the article, so i have no other option than to contact him, because i want to hit the lottery too, behold i contacted him, and he promise to help, DR Ogudu help me to cast the spell, and behold i won, i won ($15.000.0000.00) DR Ogudu is the name, but i call him great Lottery Spells Cast.......His contact is - Oguduspellcast@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 15. I was despondent because i had a very small penis, about 2.5 inches soft and 4 inches hard not nice enough to satisfy a woman, i have been in so many relationship, but cut off because of my situation, i have used so many product which doctors prescribe for me, but none could offer me the help i searched for. i saw some few comments on the INTERNET about this specialist called Dr movo and decided to contact him on his email: {drmovo.supernaturalherbalmedic@gmail.com} so I decided to give his herbal product a try. i emailed him and he got back to me, he gave me some comforting words with his herbal pills for Penis Enlargement, Within 3 week of it, i began to feel the enlargement of my penis, " and now it just 4 weeks of using his products my penis is about 9 inches longer, and i had to settle out with my Ex girlfriend JOY, i was surprised when she said that she is satisfied with my sex and i have got a large penis. Am so happy, thanks to Dr movo I also learn that Dr movo also help with Breast Enlargement Hips and Bums Enlargement etc.. If you are in any situation with a little Penis, weak ejaculation, small breast_hips_bums do get to Dr movo now for help on his email:{drmovo.supernaturalherbalmedic@gmail.com} or whatsapp +2347061865209.

  OdgovoriIzbriši
 16. hello i just want to bring to your notice an easy way of becoming a millionaire.I read about a blank ATM card & decided to reach out to this vendor, he then gave me the guidelines & proof of how the card was cloned. Though i wasn’t sure about their services but they assured me of safe & geniue transaction if i obliged to their terms and conditions which i eventually agreed to & 4days later i was delivered a card by the Delivery service which was sent from this hacker. I was shocked when the card dispensed $2000 instant, I've been able to cash out $10k...All thanks to you guys, you can email this real and reliable hacker via email: (verifiedhackinghome.hackers@gmail.com) or whatapp +1(516) 494 0313 Do view his website to see testimonies of how people became a millionaire by using his BLANK ATM CARD: https://verifiedhackinghomehackers.wordpress.com/

  OdgovoriIzbriši
 17. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  OdgovoriIzbriši
 18. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  OdgovoriIzbriši
 19. My Ex-Husband end up our relationship 6 months ago after I accused him of seeing another woman and insulting him.I want him back in my life but he refused to have any contact with me.He changed his line,block me from sending him email and calling him.I was so confuse and don't know what to do. So I reach to the Internet for help and I saw a testimonies of how this powerful spell caster help people to get their ex back. So I contact the spell caster whose name is Dr Ilekhojie and explain my problem to him and he cast a spell for me and assure me that my ex will return to me, and to my greatest surprise the Second day my ex came knocking at my door and ask me to forgive him. I am so happy that my love is back again. Once again thank you Dr Ilekhojie,you are truly talented and gifted. Email Dr Ilekhojie he is the only answer to your problems.He can be of great help and I will not stop publishing his name for the good work he did for me and people are still talking about him on the Internet. email: gethelp05@gmail.com or Whats App him on +2348147400259

  OdgovoriIzbriši
 20. I'm so excited my broken Marriage has been restored my ex husband is back after he left me and our 2kids for another woman. i was so happy to met Dr. OKu how he help many people to bring there Lover back so i contact him to help me too. that was how Dr. Oku help me to bring my husband back.. A big thank to you Dr. Oku because I never thought my ex Husband will be back to me so quickly with your spell. You are the best and world greatest. if you are here and you need your Ex Lover back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact:
  Email him at: okutemple@gmail.comYou can also Call/WhatsApp:+2347053113465

  OdgovoriIzbriši

 21. When I found Dr. Ilekhojie,I was in desperate need of bringing my ex lover back. He left me for another woman. It happened so fast and I had no say in the situation at all. He just dumped me after 6 years with no explanation. I contact Dr.Ilekhojie through his website and He told me what i need to do before he can help me and i did what he told me to, after i provided what he wanted, he cast a love spell to help us get back together. Shortly after he did his spell, my Husband started texting me again and felt horrible for what he just put me through. He said that I was the most important person in his life and he knows that now. We moved in together and he was more open to me than before and then he started spending more time with me than before. Ever since Dr. Ilekhojie helped me, my partner is very stable, faithful and closer to me than before. I highly recommends Dr Ilekhojie,if you need hes help email: gethelp05@gmail.com or WhatsApp him on +2348147400259

  OdgovoriIzbriši
 22. hello everyone here i am Jack Mark a medical doctor from United Kingdom , i want to share a great testimony of how Dr AKIOYA herbal mixture cream saves me from shame and disgrace, my penis size was a big problem to me as the size was really so embarrassing and discouraging, a 39 year old full grown man like me having 4 inches penis and to worsen it i don't last in sex i cant even last two minutes it was really a thing of shame my wife was really tired of me because my sex life was very poor , she never enjoyed sex, i was always thinking and searching for solutions everywhere until last two months when i saw a testimony of how Dr AKIOYA herbal mixture cream have been helping people from the globe,i saw one MR KENNETH BERTNEY testifying of how Dr AKIOYA helped him enlarge his penis size so i decided to give him a try ,i visited his website link https://drakioyaherbalhome.blogspot.com/ we talked and he gave me steps to follow which i did and to my greatest surprise in less than two weeks of taking the herbal mixture cream my penis grow to 8 inches i couldn't believe my eyes and as i speak now my penis is now 10.5 inches long and i was amazed when my wife said i satisfy her so well now all thanks to Dr AKIOYA herbal mixture cream,i will forever be grateful To him i also learnt that Dr AKIOYA also have the herbal cure to problems like

  PENIS ENLARGEMENT
  ERECTILE DYSFUNCTION
  DIABETES type 1 and type 2
  HERPES GENITAL WART
  LOW SPERM COUNT
  WEAK ERECTION
  BREAST ENLARGEMENT
  PROSTRATE CANCER
  HIV/AIDS
  SPELL OF ALL KINDS LIKE EX BACK,CANCEL DIVORCE,BREAK UP SPELL ,PREGNANCY SPELL,PROMOTION SPELL,JOB SPELL
  ALS
  HPV 123
  PILE
  ASTHMA
  HEART FAILURE
  PREMATURE EJACULATION
  HEPATITIS A,B,C AND MANY MORE
  so if you you are suffering from any of this problems please do not hesitate to contact him now email drakioya17spellhome@gmail.com website http://drakioyaherbalcenter.home.blog
  https://drakioyaherbalhome.blogspot.com/ you can call him or Whatsapp Dr AKIOYA via whatsapp +2348105257464 thanks

  OdgovoriIzbriši
 23. Že nekaj časa spremljam ta blog in danes sem se počutila, kot da moram deliti svojo zgodbo, ker sem bila tudi žrtev. Potem, ko sem bil sedem let z njim, se je razšel z mano, naredil sem vse, da sem ga vrnil, vendar je bilo vse zaman, toliko sem si ga želel zaradi ljubezni, ki jo imam do njega, prosil sem ga z vsem, Obljubil sem, a je zavrnil. Mati sem razložil težavo in predlagala mi je, da se raje obrnem na urok, imenovan Drigbinovia, ki mi bo pomagal oddati urok, da ga vrnem nazaj, a v urok nikoli nisem verjel, nisem imel druge izbire, kot da poskusim z vsebino urok, in on je rekel da me ne skrbi več, da bo vse v redu, da se bo moj bivši vrnil, drugi dan je presenetljivo vrgel urok v moje ime, bilo je okoli 16. ure. Bivši me je poklical, bil sem tako presenečen, odgovoril sem na klic in rekel je le, da mu je žal za vse, kar se je zgodilo, da me hoče nazaj, da me ima tako rad. Bil sem tako vesel, da mi to uspeva, zato sva spet začela srečno živeti skupaj. Od takrat sem obljubil, da imajo vsi, za katere vem, da imajo težave v zvezi, bom takšni osebi pomagal tako, da se bom skliceval na edinega resničnega in močnega čarovnika, ki mi je pomagal pri lastni težavi in ​​je drugačen od vseh tistih lažnih. Vsakdo potrebuje pomoč tukaj svoj e-naslov: doctorigbinovia93@gmail.com lahko pokličete whatsapp preko njegove mobilne številke +2348144480786, da dosežete najboljši rezultat za vse ali vašo težavo ......

  OdgovoriIzbriši
 24. MOJE IME JE JACK, VELIKO bom delil mojo preizkušnjo na tem, kako dobim nazaj svojo ženo po razdelitvi
  vaša pomoč, Dr.Pellar, mi je res spremenila življenje. Odkar sem se obrnil nanj, da bi obnovil svojo ženo in miroval svoj dom, se je vse spremenilo zaradi tvojega ljubezenskega uroka, zdaj najdem srečo in duševni mir. dali ste mi upanje in mi se mi spet nasmehnili v obraz, ko sem mislil, da je vse izgubljeno. Po internetu sem se obrnil na drpellar@gmail.com, da bi mi pomagal, ker se je moja hiša res podrla in žena me ni več zanimala. Odločila sem se, da bom poiskala pomoč in kontaktirala Dr.Pella
  na internetu, ko sem spoznal to čudovito ljubezensko uroko. povedal mi je, kaj naj počnem in stvari, ki sem jih moral zagotoviti, da bo lahko delal zame, vse je postavljeno na svoje mesto, nato pa mi je zagotovil, da mu dam dva dni, da se bo zagotovo vrnil in se vrnil drugi dan ko mi je rekel in sem bil presenečen nad njegovo nadzorno močjo, ki me je zaljubila. hvala, dr. Pelar
  moja žena se bo ločila. Prepirali smo se in se prepirali brez prekinitve od dneva, ko smo si zamislili prvega otroka, brez ljubezni in zaupanja, zato se je ločila od mene. In vsi ti poskusi, poskušal sem z različnimi sredstvi, da bi ga obnovil, poskusil sem tudi več drugih čarovnikov v ZDA, vendar nobena od njih ni mogla obnoviti moje Julije. Šele dokler nisem stopila v stik z dr. Pelo, mi je zagotovila nujne 48 ur vlivanja urokov in on mi zagotavlja, da bo moja žena spet pri meni. Pišem vam in se zahvaljujem za izpolnitev naših obljub in za uporabo mojih nadarjenih in velikih moči, da ga pripeljem domov. Navdušen sem bil, ko sem vedel, da ste specializirani za povezovanje Ljubic. Hvala, Gospod, za pomoč v najhujših časih mojega življenja, ker sem bil tako velik čarovnik in da si mi dal ljubezenski urok, ki mi je prinesel toliko veselja v moji poroki. Moja žena se je vrnila in obljublja, da me ne bo nikoli več zapustila. Če dvomite v njegove sposobnosti, mi zaupajte. Moral bi tvegati. Plača te na način, ki si ga sploh ne moreš predstavljati. Če ste zdaj tam in potrebujete močan in nujen ljubezenski urok, da obnovite nekdanji vljuden stik, Dr.Pella prek svojega e-poštnega naslova drpellar@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 25. Ime mi je Chizobam, sem iz Mehike, želim poslati pomembne informacije vsem, ki to berete zdaj, pazite se lažnih urokov, več kot 7 let sem iskal pomoč, nihče mi ni mogel pomagati. Žena me je zapustila in odšla z drugim moškim, 7 let sem bil sam, pred nekaj dnevi sem mislil na pričanje druge gospe tukaj na internetu, ki govori o Dr.Sangu, je rekla, da je ta moški odličen urok za črkovanje, zato sem je imel pogum in se obrnil na Dr.Sango za pomoč in bil je tako prijazen, da mi je takoj odgovoril in mi razložil svoje težave in mi rekel, naj ne skrbim, rekel je, da bo v 24 urah pripeljal mojo ženo, presenečen sem bil in čakal sem na obisk, navsezadnje moram vse obvestiti, da se je zgodil kot čudež, da me je poklicala žena in me prosila, naj ji odpustim ... Odpustil sem mu takoj in dr. in na radijskih postajah, zato to počnem zdaj, zato če kdo od vas potrebuje pomoč v vaši zvezi, zakonski zvezi ali kakršnih koli človeških težavah, se obrnite nanj, da bi našli rešitev. S svojim življenjem vam zagotavljam, da je ta človek Dr.Sango resničen in močan. Pišite mu: E-pošta: spellspecialistcaster937@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 26. Sem gospod James iz KANADE Ponovno se počutim tako blagoslovljenega v poroki, ko je Dr.Pellar vrnil mojo ženo nazaj, ki sta se ločili z mano dobri dve leti. Čeprav imam usta po vsem telesu, ne bo dovolj, da se dr. Pelarju zahvalim za pomoč pri mojem življenju. Mož se je ločil od mene dve leti in je brez nje trpel bolečine in agonije. Povsod sem iskal pomoč, a nič se ni izteklo, dokler nisem mislil na dr. Pelarja, ki sem ga kontaktiral po spletu. Pojasnil sem mu svojo situacijo in obljubil mi je, da se bo žena vrnila k meni v 48 urah, kolikor mi srce še bije. Verjel sem vanj in on je pripravil urok zame in žena me je poklicala točno takrat, ko je rekel doktor Pelar. se je zavzela in rekla, da me potrebuje nazaj in zdaj spet srečno živimo zadnjih 9 mesecev. Vsi, ki berete moj članek, ki potrebuje pomoč, naj se obrnejo na Dr.Pellarja
  po e-pošti drpellar@gmail.com Če se tam srečujete s katero od teh spodaj naštetih težav, je tudi on popoln
  (1) Ali želite svojega bivšega nazaj?
  (2) Ali imate vedno slabe sanje?
  (3) Ali se želite napredovati v svoji pisarni?
  (4) Ali želite, da ženske / moški tečejo za vami?
  (5) Ali želite otroka?
  (6) Ali želite biti bogati?
  (7) Ali želite, da se vaš mož / žena večno zaveže?
  (8) Ali potrebujete finančno pomoč?
  (9) Ali ste bili prevarani in želite povrniti izgubljeni denar?
  (10) Zdravljenje raka, hivov / aidsa, herpesa in vseh vrst bolezni (11) Želite ustaviti zakonske težave in razvezane
  (12) Otroški ležaj
  (13) Razbijanje generacijskega tečaja
  (14) Zaposlitev
  15) Duhovna zaščita
  (16) Zeliščna nega
  (17) Urok o ločitvi
  (18) Poročni urok
  (19) Prelomni urok
  (20) denarni urok
  (21) ljubezenski urok
  (22) zanositi
  (23) Zaščita podjetij
  (24) Črkovanje zaradi družinskih težav
  (25) Težave s sodnimi zadevami Če potrebujete ali želite kakršne koli informacije o ljubezni ali denarnih urokih, lahko to težavo rešite danes v templju Spell Of Solution, se obrnite na Dr.Pellar preko tega elektronskega naslova drpellar@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 27. LJUBIM SE, DA SVOJO IZKUŠNICO DOBIM, KAKO SREČAM SVOJO ŽENO PO RAZPRODANJU.
  Tako z veseljem delim svoje izkušnje in pričevanja o tem, kako sem dobil pomoč od Dr.Sango. Sem G.Paul iz Španije. Po poroki sem imel lepo družino; 6 let sem bil poročen z ženo in nenadoma je v mojo ženo prišel drug moški, ki me je ljubil, preden me je začela spraševati o prepirih, je bilo tako zlorabno, da ko ji skušam povedati resnico o tem, kako se počuti in to, kar počne, ni primerno za družino, zelo se jezi in me udari z vsem, kar vidi okoli sebe. vendar sem jo vseeno ljubil, kljub vsemu, kar mi je storila in si jo zaželel za vsako ceno. potem pa je vložila ločitev, kar me je celo življenje raztrgalo in nisem vedela, kaj naj storim, se je odselila od hiše in me zapustila in triletnike. Tako mi je zelo tesna prijateljica pripovedovala o ljubezenskem uroku Dr.Sanga, da je dobila mojo ženo, ljubezensko uroko Dr.Sango pa je uporabila tudi za vrnitev nekdanjega fanta, ki jo je zapustil pred tem. In rekel mi je, da sta z zvezo zdaj zelo zadovoljna. In predstavila mi je škatlo s črkovanjem, sprva sem bila presenečena in prestrašena, zato sem se odločila poskusiti. Čeprav v vse te stvari nisem verjel, sem bil, ko je opravil posebne molitve in oddajal urok, bil tako presenečen, po 24 urah se je žena vrnila in prosil mojega odpuščanja, spoznala je njegove napake, vseeno nisem mogla verjeti spet smo skupaj in zdaj smo spet velika srečna družina, kot smo bili prej. Z Dr.Sango smo se dogovorili za obveščanje ljudi o njegovem dobrem delu, zato če potrebujete pomoč, vam svetujemo, da se obrnete na e-pošto Dr.Sango: spellspecialistcaster937@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 28. KAKO SEM SREČNO PRIDOBLJIVO PO 10. LETU POROČILA S POMOČI DR OGUNAMENA

  Pozdravljeni! Jaz sem Marija zelo vesela, če sem delila svoje čudovito pričevanje o tem, kako sem zanosila, nisem mogla verjeti, da bom nekega dne zanosila, ker imam težave z maternico, zaradi česar ne morem roditi, ampak z s pomočjo dr. OGUNAMEN je nemogoče postalo mogoče, poročena sem že 10 let, nisem mogla roditi otroka, ko se bova z možem odpravila na ogled staršev, ki se igrajo s svojimi otroki, me je to žalostilo, ker sem moj mož želi imeti lastne otroke, ker je moj mož začel piti alkohol in prihaja domov pozno ponoči in me ni več zanimalo, kar me je začelo motiti, pred dvema tednoma mi je rekel, da hočem ločitev to mi je popolnoma zlomilo srce, jokal sem več dni, dokler nisem naletel na e-pošto dr. OGUNAMEN-a, ko sem iskal zdravljenje neplodnosti in sem mu po e-pošti razložil svojo situacijo, in on mi je naročil, kaj naj naredim, in naredil sem, in on je dal urok zame se je nekaj tednov pozneje počutil slabo šla k zdravniku in ona je naredila nekaj testov in mi rekla, da sem bila 1 teden noseča. Bila sem tako vesela, ko sem prišla domov, da sem možu povedala o tem in on je dvomil in pokazala sem mu rezultat, ko je skočil od veselja in se opravičil za način delovanja zadnjih nekaj tednov. Če ste bili poročeni in niste rodili ali imate druge težave, pošljite pismo dr OGUNAMEN na: {Ugbegundenger@gmail.com}

  OdgovoriIzbriši
 29. Rad bi delil svoje pričanje z vami od vseh ljudi na svetu. Sandra iz Anglije Bara Finder, poročila sem se z možem pred dvema letoma in začela sva težave doma, nehala sem spati v isti postelji o malenkostih, ki vedno pridejo pozno ponoči, preveč pijejo in vedno spijo z drugimi ženske ob strani. V življenju še nikoli nisem ljubil nikogar, razen njega. On je oče mojega otroka in nočem ga izgubiti, ker smo se tako močno trudili, da bi postali to, kar imamo danes. pred nekaj meseci je zdaj usklajen, da živi z mano in dojenčkom, biti sam starš je včasih težko, zato nimam nikogar
  Obrnil sem se in bil sem zlomljen. moje srce je poklicalo mamo in ji vse razložilo, mama mi je pripovedovala o dr. druga tri leta in pol in čudež je bilo, da so se vračali drug drugemu. Poslali so ga na Dr.pellar, na njegov elektronski naslov: drpellar@gmail.com
  in naj mu razložim vse, kar mi je obljubil, da ne bom skrbel, da se bom očaral in naredil stvari, ki se bodo vrnile na način, ki ga imamo spet tako radi, in moj ženski duh je nadziral mojega moža. moj problem bo rešen v dveh dneh, če mislim, da sem rekel v redu. Tako mi je dal urok, dva dni kasneje pa se je vrnila moja ljubezen in me prosila odpuščanja. zato sem se odločil, da bom svoje izkušnje delil z vsemi, ki imajo težave pri vzpostavljanju stika z dr.pelarjem, na njegovo e-pošto je sprostil veliko avtomobilov: drpellar@gmail.com
  (1) Če želite dobiti svojega bivšega.
  (2) če imate vedno slabe sanje.
  (3) Ali vas želite napredovati v svoji pisarni?
  (4) Ali želite, da ženske / moški tečejo za vami?
  (5) Če želite otroka.
  (6) Ali želite biti bogati?
  (7) Ali želite vezati moža / ženo
  tvoj za vedno?
  (8) Če potrebujete finančno pomoč.
  (9) Nega rastlin
  (10) zmaga na loteriji

  OdgovoriIzbriši
 30. HVALA VELIKO Dr.Sango za reševanje mojih problemov njegove e-pošte je spellspecialistcaster937@gmail.com
  Moje ime je gospodična Fatima. Z možem sem bila poročena 5 let. Letos sva srečno živela skupaj, vse dokler ni odpotoval v Avstralijo na poslovno pot, kjer je spoznal to dekle in od takrat sovraži mene in otroke in jo ljubi sam, ko se je moj mož vrnil s poti, ko je rekel, da ne Nočem več videti mene in mojih otrok, zato nas je odpeljal iz hiše in odšel v Avstralijo k tej drugi ženski. tako jaz kot moji otroci smo bili tako osovraženi in sem ostal pri materi in se ne bi dobro obnašal, ker se je mama po očetu umrla z drugim moškim, tako da moški, ki se je poročil, ni ravnal z njo in moji otroci so bili tako zmedeni. in iskal sem način, kako vrniti moža domov, ker ga imam rad in ga toliko spoštujem, da sem nekega dne med brskanjem po računalniku videl voljo moškega, ki mu je Dr.Sango pomagal, da se mu vrne žena, pričevanje to je na internetu delilo veliko deklet in bila sem tako navdušena, da sem mislila, da se trudim.
  Sprva me je bilo strah, vendar sem v razmišljanju o tem, skozi kaj greva moja otrok, stopil v stik z dr. Sango in naredil vse, kar me je prosil, naj naredim z vero, in ta mi je rekel, naj ostanem pri miru samo 24 ur, ki bi jo moral dati moj mož nazaj na moje največje presenečenje. Prejšnji dan sem od moža poklical moža in spraševal o otrocih. Poklicala sem Dr.Sango in on je rekel, da je njegove težave rešil moj sin. tako sem se vrnil k svoji družini po dolgem stresu, da sem zaustavil zlo damo, ob vsej pomoči Dr.Sango, želim, da se mi vsi pridružite na tem forumu najlepša hvala Dr.Sango in tudi svetujem vsem, ki v takšne ali podobne težave ali kakršne koli težave, ki jih potrebuje, da ga kontaktira na svoj elektronski naslov spellspecialistcaster937@gmail.com, on je rešitev za vse vaše težave in težave v življenju.
  SPECIALIZIRANI V NASLEDNJI SERIJI.
  (1) Če želite svojega bivšega povratnika.
  (2) če imate vedno slabe sanje.
  (3) Če želite napredovati v svoji pisarni.
  (4) Če želite, da ženske / moški tečejo za vami.
  (5) Če želite otroka.
  (6) Če želite biti bogati.
  (7) Če želite večno zavezati moža / ženo.
  (8) Če potrebujete finančno pomoč.
  (9) Kako ste prevarani in želite povrniti izgubljeni denar.
  (10) če želite končati ločitev.
  (11) če se želite ločiti od moža.
  (12) če želite, da se vaše želje uresničijo.
  (13) Nosečnost za spočetje otroka
  (14) Zagotovite, da boste prejemali problematične sodne primere in se razšli ne glede na stopnjo
  (15) Prenehati zakonsko zvezo ali razmerje pred ločitvijo.
  (16) če imate kakršne koli bolezni, kot so (H IN V), (RAK) ali katero koli bolezen.
  (17) ali potrebujete molitve za svojega otroka ali zase.
  (18) želite pozdraviti sladkorno bolezen, herpes, HIV in AIDS, zdravilo za raka dojke in zdravilo za raka,
  še enkrat, se prepričajte, da ga kontaktirate po e-pošti na spellspecialistcaster937@gmail.com. On je rešitev za vse vaše težave in težave v življenju.

  OdgovoriIzbriši
 31. Prosim, draga moja prijateljica, oprosti, ker sem prebrala takšno objavo, samo vidim njen način, kako pomagati, kdo bo potreboval pomoč, ki jo imam. prepričajte se, da ste prebrali to moje pričevanje do konca, da gre za življenjsko zgodbo, ker gre za pričevanje, ki ga bom vsakemu povedal, naj sliši. Bila sem poročena 3 leta, četrto leto moje poroke pa mi je druga ženska odvzela ljubimca, mož pa je zapustil mene in moje otroke in dve leti sva trpela, dokler nisem srečala kraja, kjer je moški po imenu Visoki duhovnik Dr.Sango mi je pomagal, da sem se odločil, da mu bom pomagal pripeljati svojega ljubimca domov in mi zaupal, da mu bom samo poslal mojo sliko in njegove podrobnosti njemu in temu možu. Po dveh dneh, ko mi je rekel, sem videl avto, ki sem ga šel v hišo in videl, da je to moj mož in je prišel k meni in otrokom in zato sem vesel, da se vsak od vas srečuje s tem moškim, ker ne morem prisegati tvojega življenja. Zelo močan urok in njegov urok deluje zelo v redu, brez stranskih učinkov, če želite več podrobnosti o duhovniku Dr.Sango Ali resnično trpite v svojih odnosih? Ali želite, da bi poseg visokega duhovnika Dr.Sango v vaš odnos pomagal popraviti vajin odnos? nato pa ga danes kontaktirajte po e-pošti: spellspecialistcaster937@gmail.com
  če imate težave v naslednjem vprašanju
  (1) Če želite svojega bivšega povratnika
  (2) če imate vedno slabe sanje.
  (3) Vas želijo napredovati v vašo pisarno.
  (4) Če želite otroka.
  (5) Zeliščna nega
  (6) Želiš biti bogat.
  (7) Svojega moža / ženo želite vezati za vedno.
  (8) Če potrebujete finančno pomoč.
  (9) Naj ljudje poslušajo vaše besede in izrazijo željo
  (10) Rešitev primerov E.T.C
  Obrnite se na njih v svojem elektronskem templju spellspecialistcaster937@gmail.com
  in rešiti vse svoje težave

  OdgovoriIzbriši
 32. ŽELIM ŽENITI SVOJO TESTIMONIJO
  moje ime je Sheri iz ZDA
  Mora biti pričevanje, ki ga morajo vsi brati, tukaj sem, da ves svet ve o človeku, ki mi je rešil razmerje, in tega velikega moškega je Dr.Pellar. Veliko dela mi je uspelo, ko sem pripeljal svojega bivšega ljubimca, ki me je zapustil in obljubil, da se ne bo več vrnil k meni. Zahvaljujoč temu sem ugotovil, da je podajanje podrobnosti o doktorju Pelarju v svet prineslo številne koristi za tiste, ki so zanj porušili domove ali odnose, ki vam bodo pomagali popraviti to pretrgano razmerje ali vašo zakonsko zvezo. Z njim se lahko obrnete preko njegovega e-poštnega naslova: drpellar@gmail.com Pišite mu in videli boste, kako boste svojo težavo rešili v 24 urah. Specializiran je tudi za naslednja vprašanja
  (1) Hočeš svojega bivšega.
  (2) Vas želijo napredovati v vaši pisarni.
  (3) Radi bi vas spremljali moški / ženske.
  (4) Želiš otroka.
  (5) Ste podjetnik in želite pridobiti pogodbe
  (6) Želite, da je mož za vedno vaš
  (7) Potrebujete duhovno pomoč.
  (8) Bili ste prevarani in želite povrniti izgubljeni denar.
  (9) Prekiniti ločitev
  (10) Navedba obreda denarja
  (11) Zmagajte na volitvah
  če potrebujete pomoč, se obrnite na doktorata Pellarja po e-pošti in on je tisti, ki mi je rešil poroko in zdaj sem res vesel, da je zdaj njegovo e-poštno sporočilo drpellar@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 33. Po 5 letih v zakonu z možem z dvema otrokoma se je moj mož začel čudno obnašati in hoditi ven z drugimi damami in mi izkazal hladno ljubezen, večkrat mi grozi, da se bo ločil, če ga bom upal vprašati o njegovi aferi z drugimi damami, je bil popolnoma opustošen in zmeden, dokler mi stari prijatelj ni sporočil uroka za črkovanje na internetu, imenovanega Dr.Wealthy, ki pomaga ljudem pri težavah v zvezi in zakonski zvezi s pomočjo ljubezenskih urokov, sprva sem podvomil, če takšna sploh obstaja, vendar sem se odločil da poskusim, ko sem se obrnil nanj, mi je pomagal, da sem se sporočil ljubezenskemu uroku in se je v 48 urah moj mož vrnil k meni in se začel opravičevati, zdaj pa je nehal hoditi z drugimi damami in njegovimi z mano za dobro in zares . Obrnite se na tega velikega uvajalca ljubezenskega uroka, da bi se vaš odnos ali zakonska težava rešila danes preko: wealthylovespell@gmail.com ali neposredno na WhatsApp: +2348105150446.

  OdgovoriIzbriši
 34. Želim častno pričati, da je babakule zaščitil mojo družino nazaj in da zdaj živim s svojim bivšim fantom, brez kakršnih koli znakov težav. babakule mi duhovno pomagajo, da bi se njegov bivši ljubimec vrnil s svojim močnim urokom. to je e-pošta: babakule@outlook.com

  OdgovoriIzbriši
 35. Po 5 letih v zakonu z možem z dvema otrokoma se je moj mož v hotelu začel čudno obnašati z drugimi damami in mi izkazal hladno ljubezen, večkrat mi je grozil, da se bom ločil, če si ga bom upal vstaviti glede moje afere z drugimi damami in je bil zmeden, da je stari prijatelj na internetu objavil čarovnik za črkovanje Dr.babakule, ki ljudem s težavami v zakonu pomaga z ljubezenskimi uroki, sprva sem podvomil, če ga ima, a sem se odločil, da poskusim, ko se oglasim njega, pomagal mi je prenašati ljubezensko uroko in v 48 urah se je mož vrnil k meni, ko se je začel opravičevati, zdaj pa je nehal hoditi z drugimi damami in zdaj je z mano za dober in zares. Če želite imeti veliko ljubezenskih urokov, boste lahko zakonski problem rešili in ga rešili še danes prek: babakule@outlook.com

  OdgovoriIzbriši
 36. Po 5 letih v zakonu z možem z dvema otrokoma se je moj mož v hotelu začel čudno obnašati z drugimi damami in mi izkazal hladno ljubezen, večkrat mi je grozil, da se bom ločil, če si ga bom upal vstaviti glede moje afere z drugimi damami in je bil zmeden, da je stari prijatelj na internetu objavil čarovnik za črkovanje Dr.babakule, ki ljudem s težavami v zakonu pomaga z ljubezenskimi uroki, sprva sem podvomil, če ga ima, a sem se odločil, da poskusim, ko se oglasim njega, pomagal mi je prenašati ljubezensko uroko in v 48 urah se je mož vrnil k meni, ko se je začel opravičevati, zdaj pa je nehal hoditi z drugimi damami in zdaj je z mano za dober in zares. Če želite imeti veliko ljubezenskih urokov, boste lahko zakonski problem rešili in ga rešili še danes prek: babakule@outlook.com

  OdgovoriIzbriši
 37. Pozdravljeni ljudem, ki želijo biti odlični,

  Ta uvrstitev črkovanja nima nobenega vpliva na nobenega, ampak samo zato, da težavo rešite v redu.
  Rešite težavo v mojstru ... Spodaj najdete težave, ki jih lahko rešite tukaj.

  1. Prinesite nazaj izgubljenega ljubimca, tudi če ga izgubite dlje časa
  čas
  2. Odstranite slabe uroke iz domov, poslov
  & privlačnost kupcev itd.
  3. Pridobite si napredovanje, ki ste si ga želeli že dolgo v službi ali karieri.
  4. Odstranite črni lonec, ki vam vzame denar
  5. Ugotovite, zakaj ne napredujete v življenju in rešitvi
  6. Odpravite se v družinskih bojih
  7. Zagotovite odlične šolske ocene tudi za otroke z motnjami v duševnem razvoju
  8. Prenehajte svojo poroko ali razmerje
  razpadla
  9. Uničim in po potrebi lahko vrnem Nikolosa
  10. Pri ženskah zdravimo neplodnost in motečo menstruacijo
  11. Naj se poroči z ljubimcem po lastni izbiri
  12. Zagotovite si zmago v zaskrbljujočih sodnih zadevah in razvezi ne glede na to, v kateri fazi
  13. Zagotovite uspeh pri delu in poslu
  14. Duševna bolezen in očaran
  15. Ne morem spati ponoči ali hoditi ponoči
  16. Izterjajte ukradeno premoženje in
  kje se ljudje, ki so ti prizadeli.
  17. V svoj dom prinesite nadnaravno srečo
  18. Izjemna zaščita za tiste, ki opravljajo nevarna opravila, kot so varnostniki, poslovodja banke, prevozniki gotovine itd
  kontakt: babakule@outlook.com, ta človek je vreden zaupanja v svoje storitve.

  OdgovoriIzbriši
 38. Pozdravljeni, v preteklosti sem se z možem spopadala, kar je povzročilo ločitev s prvim možem. Potem, ko sva se z bivšim možem razšla, sem imela še eno priložnost, da se ponovno poročim in šele čez 2 leti moje druge poroke je prišlo do še ene ločitve, ki me je skoraj čustveno ubila. Še dve leti sem ostala neporočena in samohranilka. Iskreno nisem bil prav vesel, ker vsaka ženska v svojem življenju potrebuje moškega, nekoč sem videl fotografijo mojih prvih mož in spoznal, kako zelo ga imam rad in sem ga pogrešal. Poskusil sem priti do njega, a so mi rekli, da je nadaljeval s svojim življenjem in da nikoli več ne bova skupaj. Grozno sem jokal tisto noč, misleč, da sem izgubil človeka, do katerega sem imel tako veliko ljubezni. Prosil sem za nasvet, kaj naj naredim in prijatelj mi je dal stik z dr. Mohammed Solution Temple, posvetoval sem se z njim in po svojih najboljših močeh s svojimi močnimi uroki mi je pomagal, da sem se s poroko o ponovni združitvi Love Spell vrnil bivšemu možu nazaj V samo 6 dneh sem se očaral z molitvijo za duhovno srečanje z dr. Mohammedom, da se v življenju vse vrti, zaenkrat srečno živim s prvim možem in rešim vprašanja ločitve. s pomočjo dr. Mohameda, njegovega človeka modrosti in skrbi. Hvala in cenim vso pomoč, ki ste mi jo zagotovili, da bi mojega bivšega moža spet vrnili v življenje. Tu danes pričam, da je dr. Mohamed močan, da lahko reši vse težave v pretrganem odnosu z ljubeznijo in ga znova kontaktira za rešitev kakršnih koli težav v zvezi. E-poštni naslov .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Lahko ga tudi pokličete ali dodate na WhatsApp +2348134493948

  OdgovoriIzbriši
 39. Vsem sem delil ta mirna pričevanja, da sem vam sporočil, kaj je ta velik človek naredil zame, kakšno dobro delo mi je v resnici naredilo, da sem rešil svojo poroko. zdaj sem se odločil, da vam to sporočim, ker je njegova črkovalna moč tako edinstvena in pametna. Poklicala sem ga, da mi je pomagal vrniti mojo ljubko bivšo, ki me je zapustila dolga leta, od takrat se nisem mogel zaljubiti ali ljubiti druge osebe .nice in pohvale temu velikemu človeku, ki me je privabil pred bolečinami, ki so me z leti zajele. zdaj moja ljubezen zvesto živi z mano, brez kakršnega koli strahu, da bi živela znova, načrtujemo drugega otroka za vedno. poskrbite, da boste dosegli tega človeka: babakule@Outlook.com

  OdgovoriIzbriši

 40. vsaka dama ima srce, da te prepusti drugemu moškemu, če nisi dovolj dober zanjo. s tem želim vedeti, da obstaja moški, ki vam lahko pomaga zaščititi svoje ljubezensko življenje brez strahu pred ločitvijo v prihodnosti. zato se obrnite na najboljšega črkovalca, ki vam bo kdajkoli pomagal pomagati pri vprašanju, ki ga srečate: babakule@Outlook.com

  OdgovoriIzbriši
 41. toliko sem obžaloval svoje življenje, ko me je moja oseba, ki jo imam rad, v obdobju, ki je znašal 10 let, zapustil k drugemu moškemu, zato sem se po najboljših močeh trudil, da sem mu poslal babakule za podporo in vrgel urok, da mi omogoči ljubezen nazaj.povedal mi je, kaj naj naredim, in dejansko sem sledil in mi rekel, da bo moja ljubezen prišla k meni po kratkem času, kar mi je rekel, mislim v roku 24 ur, da je moj bivši prišel k meni in mi prinesel vse pridobljene lastnosti

  OdgovoriIzbriši
 42. Vsem sem delil ta mirna pričevanja, da sem vam sporočil, kaj je ta veľká osoba naredil zame, kakšno dobro delo mi v resnici naredilo, da semantil porto poroko. zdvih sem sa odločil, da vam to sporočim, ker je njegova črkovalna moč tako edinstvena in pametna. Poklicala sem ga, da mi is pomagal vrniti mojo ljubko bivšo, ki me is zapustila dolga leta, from norat se nisem mogel zaljubiti ali ljubiti druge orsebe. zašiel. zdvi moja ljubezen zvesto živi z mano, brez kakršnega koli strahu, da bi živela znova, načrtujemo drugega otroka za vedno. poskrbite, da boste dávkagli tega človeka: babakule@Outlook.com

  OdgovoriIzbriši
 43. Toľko som ľutoval svoj život, keď milujem, opustil pre mužov v období, keď dosiahol 10 rokov, aby som sa rozhodol, aby som dostal e-mail babakule poslala jeho podporu a vrhla kúzlo, aby mi pomohla získať lásku späť Môžem mi dať niečo na to, aby si mi povedal, že moja láska k mne príde po krátkom období, keď chceš urobiť, čo do 24 hodín, keď môj bývalý prišiel ku mne a priniesol mi všetky ďalšie vlastnosti.

  OdgovoriIzbriši

 44. vsaka dama ima srce, da te prepusti drugemu moškemu, česky nisi dovolj dober zanjo. s temným uhlom vedúceho, bez prekážok, bez toho, aby ste si všimli fľaše pomaga zašifrovať svoje ljubezensko življenje brez strahu pred ločitvijo v prihodnosti. Zato sa obrnite na najboljšega črkovalca, ki vam bo kdaji pomagal pomagati pri vprašanju, ki ga srečate: babakule@Outlook.com

  OdgovoriIzbriši
 45. Prosim, preberite, kako sem se včasih počutil
  Vse komentarje sem prebrala od leta 2015. in nekoliko resnično mi je olajšalo, ko nihče naokoli ne doživi česa takega, včasih se zdi, kot da boš doživel eno povsem po vsem svetu, toda tu so resnične in resnične človeške izkušnje, zaradi katerih zavedaš se, da so vsa čustva, solze, bolečine itd. - normalen postopek po ločitvi, tudi če traja dlje časa. Zelo težko se je sprijazniti s tem, ko te pusti brez resnih razlogov, tudi sama ločitev se je končala v preprostem poljubu v ustnice, tako da ne morem nehati razmišljati o njem po 4 mesecih, nehaj razmišljati, zakaj jo potrebuje . Zaenkrat se zbudim in grem spat, misleč samo na njo, seveda obstajajo dnevi, ko se počutim, kot da se okrevam in sem močna, da se prepustim vseh misli, ampak potem pride naslednji dan in vse je konec spet ne morem nehati ji slediti v družabnem prostoru in tam jo vedno vidim, kako potuje po iv. državo, se lepo zabavam s prijatelji itd., nato pa se grizem vase z mislijo, da me lahko spusti in uživam v življenju, jaz pa se zataknem in se ne premikam naprej, če nastopam na nečem, res ne Tistega trenutka v celoti izkusim, moje misli se premaknejo drugam. Iskreno sem vesel, da ji gre dobro, da ji ne želim ničesar slabega in ji nikoli ne bi zaželel ničesar, toda še vedno prihaja "gumb samopomilovanja", še vedno živim v upanju, da bo nekega dne pisala me in vprašajte za mano, kako mi gre, toda taki upi se zdijo prazni. , ker po ločitvi ne komuniciramo popolnoma. Nekdo se želi pogovarjati, deliti misli ali jih celo izmenjati, prijatelji, ki česa takega še niso doživeli, pa nočejo nenehno obremenjevati družinske člane.
  končno se je moja punca pozneje vrnila k meni in me ljubila še boljše kot prej, vendar je samo duhoven človek, ki mi pomaga, in če potrebujete kakršno koli pomoč, ne oklevajte in se obrnite na Dr.Pellarja in ga kontaktirajte po tem e-poštnem sporočilu,
  drpellar@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 46. Dr.Sango, ki mi je pomagal, da shranim moj odnos.
  Želim pričati o velikem in močnem vozniku črkovanja, ki ga je moja žena zapustila meni in otrokoma za 2 leti, ko sem jo poklical, pustila naju je za drugo žensko in ko sem jo poklical, je rekla, da hoče ločitev, tako žalostna sem jokala vso noč sem tako osamljeno iskal nekaj na spletu, ko sem našel čarovnika Dr.Sangoja, ki je veliko ljudem pomagal reševati njihove težave, zato sem se obrnil nanj glede njegovih težav, rekel mi je, da bo minilo 24 ur in moja žena bi se vrnil k meni. Naredil sem vse, kar mi je rekel. Naslednji dan se je moja žena vrnila na kolena in prosila, naj prekličeta ločitev, ki jo zdaj uživava skupaj. če potrebujete kakršno koli pomoč, se lahko obrnete na čarovnika, ki mi pomaga preko e-poštnega naslova spellspecialistcaster937@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 47. ČUDOVITA PRESKUSA KAKO DOBIM MOJ KREDIT?
  MOJE ime je Kristýna Vojtech. Nasmeh sem našel zahvaljujoč gospodu Ibrahimu Martinsu, prejel sem posojilo v višini 100.000 €, dva moja kolega pa sta brez težav z obrestno mero 3% prejela posojila tega Damma. Svetujem vam, da ne zavajate nikogar, če želite dejansko zaprositi za posojilo za svoj projekt in katero koli drugo. To sporočilo objavljam, ker mi je gospod Ibrahim Martins naredil dobro s posojilom. S prijateljem sem spoznal tega poštenega in radodarnega Damma, ki mi je omogočil pridobiti to posojilo. Zato svetujem, da se obrnete nanj in on vas bo zadovoljil za vse storitve, ki jih boste zahtevali od njega. kontaktirajte e-poštni naslov lendercities.mlc01@outlook.com
  Mobilni / whattsApp +919582259838 --- +15123729576)

  OdgovoriIzbriši
 48. PRIJAVITE ZA HITRO POSOJILO, DA POMOČITE SVOJIM ALI DRUŽINSKIM LJUDEM?

  Ali potrebujete osebna posojila za podjetja?
  konsolidacija dolgov, izboljšave doma Posojilo ?,
  Posojilo Za začetek novega posla.
  Posojila za avtomobile, hipotekarna posojila Poslovna posojila?
  Mednarodna posojila osebna posojila?
  Prijavite se za posojilo od 3 000 000 do 10 000 000 USD
  brez zavarovanja s premoženjem
  nizka obrestna mera kar 3%
  E-pošta: challotloan@gmail.com
  Whatsapp: +1 (301) 329-5298

  OdgovoriIzbriši
 49. Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestávam myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.

  OdgovoriIzbriši
 50. Pozdravljeni gledalci moje ime je Mary Vale, mož me je po enem letu najine zakonske zveze pustil zaradi druge ženske. Obupno sem ga potreboval nazaj, ker sem ga imel tako rad. Bil sem zelo zaskrbljen in potreboval pomoč. Na ta zvesti dan, ko sem brskal po internetu, sem naletel na posebno pričevanje o VELIKEM * ANTONU SCHMIDTU *. Zato sem začutil, da bi ga moral poskusiti. Stopila sem v stik z njim in rekel mi je, kaj naj naredim, in to sem storil, potem pa je zame naredil (vrnitev ljubezni) 28 ur pozneje se je moj mož vrnil k meni in jokal za mojo odpuščanje. Danes sem tako srečna in želim priporočiti tega odličnega črkovalca vsakomur, ki resnično potrebuje nujno rešitev svojih pretrganih odnosov, za katere je specializiran 1. vrni izgubljenega ljubimca 2. osvoji svoje srce ljubljene 3. pomaga samski ljudje najti partnerje 4. biti poročeni 5. Ljubezen privlačnost 6. Poročeni problemi in ločitev 7. Ljubezen del 8. Težave z ledvicami vse vrste bolezni, s katerimi se lahko obrnete na WhatsApp (+234803 042 5673) Ali mu pošljite e-pošto na: antonschmidt980 @ gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 51. LJUBEZEN PRIČA, KI DELUJEJO ODLIČNO IN OSTAJEMO VEČNO.
  To pričevanje delim s trpečimi partnerji v njihovih odnosih, ker obstaja trajna rešitev. Moj mož je mene in najina dva otroka za dve leti zapustil za drugo žensko. Poskušal sem biti močan samo za svoje otroke, vendar nisem mogel obvladati bolečine, ki me je pestila v srcu. Bil sem ranjen in zmeden. Potreboval sem pomoč, zato sem poiskal internet in naletel na stran, kjer sem videl, da lahko črkovanje Dr.Pellar pomaga ljubiteljem nazaj. Stopil sem v stik z njim in zame je naredil posebno molitev in uroke. Na moje presenečenje se je mož po 2 dneh vrnil domov. Na ta način smo se ponovno združili in v družini je bilo veliko ljubezni, veselja in miru. Za rešitve njegovega e-poštnega naslova se lahko obrnete tudi na Dr.Pellarja, močnega pisca črkovanja: drpellar@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 52. Pozdravljeni, moje ime je Mark Steve, moj fant je prekinil z mano prejšnji teden. Bila sem tako žalostna, popolnoma spremenjena in se nisem nikomur pogovarjala, vso noč sem jokala, bila sem tako depresivna in pod stresom. Do včeraj sem imel v mislih zgodbo o čaranju dr. Pelarja na internetu, ki jo je druga ženska delila in vzpostavila stik z njim, zelo ljubim in skrbim za svojega fanta in želim si, da bi bili spet skupaj kot par in si želim da bomo preživeli večno, sem vse razložil dr. Pelarju in rekel je, da bom svojega fanta dobila čez 24 ur, enako je storil pri številnih odnosih, kot sem na internetu videl pričevanje, ki nikoli ni mislil, da se bo moj fant vrnil, ko bo dr. končal s čarovništvom. Moj fant me je poklical po telefonu in mi rekel, da želi, da se po 24 urah vrnemo in zaživimo srečno skupaj. Zdaj sem zelo vesel, želim, da se mu ljudje zahvalijo zame in če potrebujete pomoč, ga pokličite na njegov e-poštni naslov; drpellar@gmail.com vam lahko pomaga tudi on. Je resničen in kul.

  OdgovoriIzbriši
 53. To je pričevanje velikega čarovnika urokov "Dr.Sango", ki mi je pomagal obnoviti ljubezensko življenje. Tistega dne, ko me je zapustil mož, so se stvari spremenile v mračno in ozračje je bilo polno negotovosti. Vse se mi je zdelo bledo, zato sem se odločila poiskati pomoč v smehu urokov, ki mi lahko vrnejo bivšega moža. Kot sem pričakoval, sem šel po internetu in kot ste videli pri iskanju zanesljive črkovalne škatle, sem videl veliko pričevanj, ki so jih naredile črkovne škatle pri okrevanju nekdanjih zakoncev in bližnjih. Zaradi vere v dr. Sanga sem stopil v stik z njim in se po razlagi stvari strinjal z izzivi na terenu. Odlično mu je šlo. Bivši mož se je k meni vrnil z večjo skrbnostjo in naklonjenostjo. Zato bi se ob tej priložnosti zahvalil za njegovo nesebično služenje mojim razmeram. Pohvalno je pokazal velik pogum, ko se je lotil zastrašujoče naloge iskanja rešitev za tako rekoč kateri koli problem. Pokličite ga na, spellspecialistcaster937@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 54. Moj ljubimec je prekinil z mano, vem, da je bila moja krivda, zaradi katere je prekinil z mano, me je ujel, da sem klepetala z njim, neki fant, za katerega rečem, da me je prijatelj vlekel in imel seks z mano, potem nas je ujel moj ljubimec, nato prekinil je z mano, zelo ga ljubim, dneve, tedne in mesece sem bil zadovoljen, da me ni sprejel nazaj, na spletu sem bral, kako naj vrnem svojega ljubimca, potem sem naletel na članek o tem, kako se je ženska vrnila njen mož, ki se je ločil, je rekla, da ji je dr. Lomi pomagala pri molitvi in da se je njen mož vrnil k njej. Potem sem stopil v stik z dr. Lomi in razložil, kaj se je zgodilo. žal mi je bilo, da me ima še vedno rad, danes pa smo spet skupaj in obljubljam, da ne bom nikoli več klepetala z njim, danes pa sva oba vesela, če potrebuješ tudi dr. Lomi pomoč pri stiku z njim na številko Line of WhatsApp; +2349034287285 mu lahko tudi pošljete e-pošto; lomiultimatetemple@gmail.com za pomoč

  OdgovoriIzbriši
 55. Moj mož je varal z mojo prijateljico, preselil se je k drugi ženski. Moj mož, ki ne bi mogel brez mene zdaj ne želi videti mene. Tako sem vesel, da sem dobil moj ljubek mož nazaj, ko sem bil scammed dvakrat ponaredek urok caster, ampak se zahvaljujem Bogu, da dr Lomi pomagal pripeljati nazaj moj mož brez odlašanja brez kakršne koli oblike prevara dejavnosti. Obrnite se na tega Boga poslal urok caster na njegovo WhatsApp številko;+2349034287285 Ali Email; LOMIULTIMATETEMPLE@GMAIL.COM obljubim, da vam bo pomagal rešiti vaš odnos problem, njegove besede so prepričani!

  OdgovoriIzbriši
 56. Najlepša hvala, ker ste si vzeli čas za branje tega pričevanja, ko bom kmalu povedal, kako mi je velik in močan urok, imenovan dr. Odudu, pomagal, da sem dobil svojega zaročenca, potem ko je prekinil z mano, potem ko me je zaročil, ker je njegov nekdanja punca je prišla na sliko in ga odvrnila od mene. Odkar se je začelo letošnje leto, doživljam veliko čustvenega stresa zaradi srčnega utripa, ki sem ga imel od njega. Ves dan jokam, ko se ga spomnim in kako zelo ga ljubim, zato iščem vsa sredstva, da ga dobim nazaj, dokler nisem naletel na dr. Oduduja, kjer je nekdo govoril o tem, kako je pomagal vrniti njenega moža. Sprva sem bil dvomljiv, ker nisem nikoli zaupal internetu, ampak zaradi tega, kako nestrpen sem bilda poskusim in sem poklical dr. Oduduja za pomoč, ki mi jo je priskrbel in mi nasmehnil na obraz v 48 urah po tem, ko sem vzpostavil stik z njim. Zdaj sem vesel, da se je moški spet vrnil, in določili smo datum najine poroke, ki bo kmalu na sporedu. V tem trenutku, ko pišem to pričevanje, sem zelo vesel in v mojem srcu teče veselje. Ne vem, kaj vse preživljate, toda glede tistih, ki imajo težave v odnosih ali zakonskih težavah, vam svetujem, da se za pomoč obrnete na dr. Oduduja, in zagotovim vam, da vam bo pomagal in dal srcu željo. Do njega lahko pridete prek: odudutempleofanswer@gmail.com Call / whatapp: +2348050975978


  Vsa zahvala dr. Oduduju, ki mi je povrnil srečo.

  Matilda iz Avstralije

  OdgovoriIzbriši
 57. volám sa mariana a som z mexika a chcem využiť túto príležitosť a povedať komu tu zatiaľ čítam komentár, aby mi pomohol poďakovať Dr. Tundeovej za to, že mi pomohla priviesť späť moju dcéru manžela, potom čo bola moja dcéra zmätená a myslela si že nikdy nedostane späť svojho manžela, potom čo ju manžel opustil so svojimi dvoma deťmi na 1 rok, mal som šťastie, keď mi moja kamarátka Diana predstavila tohto mocného kúzelníka, ktorý mi svojou čarovnou silou pomáha priviesť späť moju dcéru späť k nej a sľubujem mu, že prinútim svet, aby počul viac o džinovi, ktorý nevyžaduje peniaze na prácu pre ľudí. ak ste v ťažkostiach alebo máte problém s peniazmi alebo máte chorobu, už sa nebojte a láskavo kontaktujte Dr. Tunde na jeho e-mailovej adrese toye816@gmail.com alebo mu zavolajte alebo na neho zavolajte na číslo +393510651312, prekvapí vás. Ďakujem vám všetkým tu a Boh vám žehnaj všetkých
  S pozdravom
  Mariana.

  OdgovoriIzbriši
 58. POTREBUJETE POSOJILO Ali ste poslovnež ali ženska? Ali potrebujete sredstva za ustanovitev lastnega podjetja? Ali potrebujete posojilo za poravnavo dolga, plačilo računov ali za začetek zanimivega posla? Ali potrebujete sredstva za financiranje svojega projekta? E-pošta: (karlwalter685@gmail.com) Ponujamo zajamčene kreditne storitve v katerem koli znesku in v katerem koli delu sveta (posameznikom, podjetjem, nepremičninam in kolektivnim organizacijam) po naši odlični obrestni meri 2%. Za več informacij in prijave pošljite odgovore na naslednji elektronski naslov: karlwalter685@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 59. (DOBRODOŠLI V DUHOVNEM HRAMU SVEČENIKA AZEMOUNA). Ali greš skozi življenjske težave, potrebuješ svojega nekdanjega vratarja, denarni urok, lepotni urok, vračalni urok ali kakršne koli vrste urokov, ali želiš bogastvo ali srečo ali Mate E.T.C. Sem strokovnjak za izgubljene ljubimce, toliko ljudem po vsem svetu sem pomagal ujeti 1. vrniti izgubljenega ljubimca 2. osvojiti srce svoje ljubljene 3. pomagati samskim ljudem najti partnerje 4. biti poročen 5. ljubezenska privlačnost 6. Poročene težave in ločitev 7. Ljubezen del 8. Težave z ledvicami vse vrste bolezni, s katerimi se lahko obrnete na WhatsApp (+2349034537532) ali mi pišete na: priestazemoun@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 60. Moje ime je Clara Andrew, želim deliti svoja pričevanja s širšo javnostjo o tem, kaj je ta človek, imenovan chubygreat, pravkar storil zame, ta človek mi je ravno vrnil mojega izgubljenega bivšega moža s svojim čudovitim urokom v 48 urah.
  Bila sem poročena z možem Williamom Bobom, dolgo sva bila skupaj in se imava rada, toda ko mu dve leti nisem mogel dati otroka, me je zapustil za drugo žensko in mi rekel, da ne more več naprej. Rekel sem omg, bil sem razočaran in brezupen, nato pa začel iskati način, da ga vrnem, dokler mi prijatelj ni povedal o tem moškem in kako je pomagal ljudem po svetu z različnimi težavami, najprej nisem verjel ji, dva dni sem razmišljal o tem, dokler se nisem odločil, da poskusim.
  Stopil sem v stik s tem človekom in mu povedal vse svoje težave in kaj želim, da naredi zame, rekel mi je, da bodo moji problemi rešeni v 48 urah in da bo izpolnjena vsa moja želja, bil sem skeptičen, a glej znotraj 48 moj mož se je vrnil k meni na kolenih in prosil, naj mu odpustim. Ta moški ni le pripeljal mojega izgubljenega moža v 48 urah, ampak sem po enem mesecu tudi zamudila menstruacijo in sem šla na test in rezultat je pokazal da sem bila noseča. Danes sem srečna kot mama deklice, še enkrat hvala, chubygreat za to, kar si storila zame.

  Če ste zunaj in prenašate katero koli od teh težav ali imate v življenju težave s HIV ali katero koli vrsto bolezni, se obrnite nanj za pomoč in njegov zasebni e-naslov:
  chubygreat@gmail.com / WhatsApp Telefonska številka: 2348165965904

  OdgovoriIzbriši
 61. Do you need a quick long or short term loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business loan, personal loan, home loan, auto loan, student loan, debt consolidation loan e.t.c. no matter your credit score. We are guaranteed in giving out financial services to our numerous clients all over the world. With our flexible lending packages, loans can be processed and transferred to the borrower within the shortest time possible. We encourage you to contact us and learn more about the loans service we offered. If you have any questions or want more information about our company, please do not hesitate to contact us: markthomasfinanceltd@gmail.com

  Full Name:
  Amount Needed:
  Duration:
  Country
  Cell No:
  Sex:
  Best Regards
  Whats App no +919667837169
  Dr. Mark Thomas

  OdgovoriIzbriši
 62. PROFESIONALNI KLJUČEVNIK, KI LAHKO POMAGA VAM Z LJUBEZNIJO, DA SVOJEGA LJUBEZNIKA NUJNO VRnete PO RAZKADU / RAZVODU, ČE TUDI VAŠA SITUACIJA ZADI BREZUPOŽNA! KONTAKT: INFINITYLOVESPELL@GMAIL.COM JE ZANIMA NAJBOLJŠI SPLETNI MENJALEC ONLINE IN NJEGOV REZULTAT JE 100% GARANCIJA ..

  Po treh letih v zvezi z mojim fantom je moj fant začel hoditi ven z drugimi dekleti in mi izkazovati hladno ljubezen, večkrat mi grozi, da bo prekinil, če si ga upam zaslišati o njegovi zvezi z drugimi dekleti, bila sem popolnoma uničen in zmeden, dokler mi stari prijatelj ni povedal o čarovniku na internetu DR VELIKO, ki ljudem s svojimi odnosi in zakonskimi težavami pomaga moči ljubezni. Uroki, sprva sem dvomil, če takšna stvar kdaj obstaja, vendar sem se odločil, da jo dam poskusi, ko se obrnem nanj, mi je povedal vse, kar moram narediti, kar sem storil, in mi pomagal, da sem naredil ljubezenski urok, v 28 urah pa se je moj fant vrnil k meni in se začel opravičevati, zdaj pa je prenehal hoditi z dekleti in je je z mano za vedno in zares. Za težavo v zvezi ali zakonu se obrnite na tega odličnega uroka.
  Tukaj je njegov stik ..

  KLIC / WHATSAPP: +2348118829899

  EMAIL: infinitylovespell@gmail.com ALI infinitylovespell@yahoo.com

  BLOG http://infinitylovespell1.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 63. PROFESIONALNI KLJUČEVNIK, KI LAHKO POMAGA VAM Z LJUBEZNIJO, DA SVOJEGA LJUBEZNIKA NUJNO VRnete PO RAZKADU / RAZVODU, ČE TUDI VAŠA SITUACIJA ZADI BREZUPOŽNA! KONTAKT: INFINITYLOVESPELL@GMAIL.COM JE ZANIMA NAJBOLJŠI SPLETNI MENJALEC ONLINE IN NJEGOV REZULTAT JE 100% GARANCIJA ..

  Po treh letih v zvezi z mojim fantom je moj fant začel hoditi ven z drugimi dekleti in mi izkazovati hladno ljubezen, večkrat mi grozi, da bo prekinil, če si ga upam zaslišati o njegovi zvezi z drugimi dekleti, bila sem popolnoma uničen in zmeden, dokler mi stari prijatelj ni povedal o čarovniku na internetu DR VELIKO, ki ljudem s svojimi odnosi in zakonskimi težavami pomaga moči ljubezni. Uroki, sprva sem dvomil, če takšna stvar kdaj obstaja, vendar sem se odločil, da jo dam poskusi, ko se obrnem nanj, mi je povedal vse, kar moram narediti, kar sem storil, in mi pomagal, da sem naredil ljubezenski urok, v 28 urah pa se je moj fant vrnil k meni in se začel opravičevati, zdaj pa je prenehal hoditi z dekleti in je je z mano za vedno in zares. Za težavo v zvezi ali zakonu se obrnite na tega odličnega uroka.
  Tukaj je njegov stik ..

  KLIC / WHATSAPP: +2348118829899

  EMAIL: infinitylovespell@gmail.com ALI infinitylovespell@yahoo.com

  BLOG http://infinitylovespell1.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 64. MG !! To je zagotovo šokantno in resnično pričevanje .. 17. septembra septembra sem obiskal forum tukaj na internetu in na forumu sem videl čudovito pričevanje tega močnega in velikega zdravnika dr. verjel, ker še nikoli nisem slišal ali izvedel ničesar o magiji. Niti ena duša ne bi mogla vplivati ​​name glede tega, kaj se je zgodilo, dokler dr allam to ni storil zame in mi obnovil šestletni zakon in vrnil mispusa tome v istih 48 urah, tako kot sem prebrala na internetu ... o, moj bog, resnično sem presenečena in šokirana, ko je moja žena pokleknila in prosila za odpuščanje in da bi jo sprejela nazaj. Resnično imam premalo izrazov in ne vedite, koliko vam sporočam svojo zahvalo, DrALLAM, vi ste Bog, ki je poslan meni in moji celotni družini .. Tukaj je ... najboljši zdravnik na spletu in njegov rezultat je 100-odstotna garancija .. pošljite e-pošto na dralahalah@gmail.com .... WhatsApporcall +2348115720823 ... prosim kontaktirajte ga danes, super je ....

  OdgovoriIzbriši
 65. ALAH TEMPLE je resničen in s ponosom bom rekel, da sem član, ta organizacija velikih umov ima člane po vsem svetu in je tudi dom številnih glasbenikov,
  nogometaši, politiki, zdravniki itd. Iniciran sem bil zadnji dve leti 28. aprila 2018 in od takrat je moje življenje boljše, ker vsak mesec od bratstva prejemem 100.000 dolarjev in druge čudovite izkušnje, ki spreminjajo življenje, imam 5 polnil postaja živim preprosto življenje svoje sanjske hiše, ki ima v lasti avtomobile, ki si jih nikoli ne mislim kupiti. življenje mi je bilo dobro, tistim zunaj, ki so resnično pripravljeni živeti življenje svojih sanj in imeti v lasti veliko nepremičnin, se pridružite tej odlični organizaciji day.ALLAH TEMPLE ne diskriminirajte, ali ste črno-beli, je bratstvo ljubezni, pokličite ali WhatsApp GLAVNI INICIJATOR ali nas kontaktirajte po e-pošti dralahalah@gmail.com WhatsApp preko +2348115720823

  OdgovoriIzbriši
 66. Ljubi Bog,
  Zahvaljujem se vam, dragi moj Gospod Jezus, ker ste v svoje življenje pripeljali čudovitega moža dr. ALASHIRAO .. za dobre odnose z mojo družino ... z brati in sestrami ter s prijatelji.
  Živite v miru z vsemi okoli mene ...
  Ta odnos nas vse blagoslavlja, odkar je dr. ALASHIRA prišla v moje življenje
  daje naš odnos z vsemi, da cvetijo.
  Zahvaljujem se ti, oče, predvsem v mojem odnosu z možem je moj prvi poudarek.
  Danes se želim le zahvaliti Bogu za dar v živo.
  Brez pritožb, brez prošenj,
  samo hvaležen, da sem živ, da izrazim njegovo dobroto, zdaj imam dober odnos z vsemi.
  zaradi dr. ALASHIRE prosim. Vsi izkusijo dobroto dr. ALASHIRE
  Amen in Amen ... kontaktirajte dr. Še danes .. pošljite e-pošto na dralahalah@gmail.com WhatsApp ali telefonsko številko ... + 2348115720823 ... če imate v življenju težave, se obrnite nanj ... domov vam bo prinesel mir, hvala. Pišite na dralahalah@gmail.com WhatsApp +2348115720823 ...

  OdgovoriIzbriši
 67. PRIKAZ POSOJILA MED POSEBNIM INTERNETOM (jeffmichaelloanfirm@hotmail.com)

  Zelo sem vesel, da vam lahko pričam in to se res izkaže, da so resnična človeška bitja tista, ki znajo pomagati svojim podobnim, ko so v stiski. Tam imate božjega človeka, ki mi je dal veselje do srca. Nisem verjel v posojilo denarja, saj so vse banke zavrnile moj spis; Pravzaprav ga je popravila moja banka. Iskal sem tudi zasebnike, ampak to je mešanica, ne vem, kaj je to. Prijatelj mi je na koncu svetoval strašnega moškega z imenom JEFF MlLLAS, francoskega državljana, ki daje posojila vsem, ki živijo v PERU ali drugih državah, katerih elektronsko sporočilo mi je dal. Poskusil sem udarec ***, ko vam je gospod poslal e-pošto, potem ko sem odšel. Pred njim sem lahko dobil posojilo v višini 20.000 EUR za obdobje 4 let z zelo nizko 2-odstotno obrestno mero in čas je, da se mu zahvalim za tega mogočnega gospoda, kar je storil, in to je *** v da bi podaljšal svoje dejavnosti in pomnožil njihova sredstva na dolge roke, kar nam daje na razpolago posojilo od 20.000 EUR do 500.000 500.000 EUR do zelo preprostih pogojev, dostopnih vsem, ki lahko odplačujejo v obdobju od 3 mesecev do 20 let:

  OdgovoriIzbriši
 68. Svetu želim sporočiti, da obstaja resničen in učinkovit spletni urok, ki je močan in pristen, dr. Fayosa, nedavno mi je pomagal znova povezati odnos z bivšim možem, ki me je zapustil, stopil sem v stik z dr. Fayoso urok zame in moj nekdanji mož, ki je rekel, da ne želi več ničesar opraviti z mano in me zapustil več kot 3 leta, me poklical in me začel prositi, naj se vrnem k njemu, zdaj se je vrnil s toliko ljubezenske strasti in skrb, vesel sem, da vsem sporočim, da ima čarovnik moč zdraviti in obnoviti pretrgan odnos ter jih vrniti nazaj. Vsem, ki berejo ta članek in potrebujejo njegovo pomoč, lahko dr. Fayosa ponudi tudi kakršno koli pomoč, kot je reševanje ločitvenih primerov, sodnih zadev, urokov smrti, duhovne zaščite, hvala, da se obrnete na dr. Fayosa na e-naslov: (Fayosasolusionhome@gmail.com) ali neposredno na whatssapp +2348151918774

  OdgovoriIzbriši
 69. Pozdravljeni gledalci, moje ime je Michelle Medina, mož me je po enem letu najine zakonske zveze zapustil zaradi druge ženske. Obupno sem ga potreboval nazaj, ker sem ga imel tako rad. Bil sem zelo zaskrbljen in potreboval pomoč. Na ta zvesti dan, ko sem brskal po internetu, sem naletel na posebno pričevanje o ZDRAVNIKU SANGU, zato sem čutil, da bi ga moral poskusiti. Stopila sem v stik z njim in rekel mi je, kaj naj naredim, in to sem storil, potem pa je zame naredil (vrnitev ljubezenskega uroka). 28 ur kasneje se je k meni vrnil mož in jokal in prosil za odpuščanje. Danes sem tako srečna in želim priporočiti tega odličnega črkovalca vsakomur, ki resnično potrebuje nujno rešitev svojih pretrganih odnosov, za katere je specializiran 1. vrni izgubljenega ljubimca 2. osvoji svoje srce ljubljene osebe 3. pomaga sam ljudje najti partnerje 4. biti poročeni 5. Ljubezen privlačnost 6. Poročeni problemi in ločitev 7. Ljubezen del 8. Težave z ledvicami vse vrste bolezni, s katerimi se lahko obrnete na WhatsApp (+234 8115695953 ali mu pošljite e-pošto na: sangospiritual124 @ gmail. com

  OdgovoriIzbriši
 70. Če se soočate z ločitvijo in želite poravnavo zunaj sodišča ali če želite, da se nekdanji mož ali žena vrne domov, bo dr. Sango spremenil moje dojemanje, ko je mojo ženo po 10 mesecih ločitve vrnil domov in zdaj živimo srečno se je naše finančno stanje izboljšalo in doma je mir. Hvaležen sem dr. Sangu, ker nikoli ne verjamem, da bi se moja žena kdaj lahko vrnila k meni, toda dr. Sango je to omogočil. Če potrebujete pomoč črkovalca pri kakršnih koli težavah v življenju, je Dr.Sango pravi človek za to delo. z njim se lahko obrnete preko e-pošte spellspecialistcaster937@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 71. Moja neskončna pohvala je pripisana tej zelo posebnega zbiralca črkovanja, ki je bila najdena vredna emulacije. Moje čustveno življenje je imelo bolj udobno obliko po intervenciji zdravnika Egro, ki je uvedel dragi prijatelj na mestu, kjer smo vsi mislili, da je to storjeno, je postalo nasprotno. Verjemite mi, sem bil neverjetnik zaradi mojega drugačnega srečanja s številnimi čarovniki in spletnimi stranmi, vse, da bi moj očarljiv, enostaven mož nazaj k meni, da je nedvomno prisoten, da mora biti zanesljiv kraj, potem Kath prišel z dr. Article Egovi in ​​po posredovanju z zdravnikom je bil očaran in je bila za nas popolnoma nova ljubezenska torba. Danes smo se sporočili in živeli lepo in zdaj sem res resnični verniki fantje, hvala še enkrat dr. Ne bodite rezervirani Kontakt Dr. Ego
  Pozdravljeni! To ugasne na zelo globoko vezivo, ki je vreden emulacije Hvala, gospod .. Hej fantje Moje čustveno življenje je bilo v boju za nekaj časa in prinesel bolečine v mojem srcu, ki sem jo občutil, da sem skoraj storil samomor Toda kdo gre na Carter za moje otroke, ko sem odšel? Toda lo in glej, da sem se obrnil na zdravnika in zagotovo je izvedel nekaj obredov in kdaj od takrat, ki je bil opravljen, je moja zakonska zveza imela velik obrat okoli, da me zdaj ljubi, in to je bolj zahvaljujoč doslej. To je prišel, ko ne bo spal domov več tednov, vedel, da je nekaj šlo narobe, da je to, kar pomeni, da mi je premagal hudiča iz mene, ki je bil tako v nasprotju neupravičeno, vendar nedvomno močno, če je treba v mislih, da je bilo izhod in zanesljiv kraj, potem sem naletel na dr. Egwali stran, ki je kdajkoli od števila, da je moje življenje stabilno, da ljubim svojega moža in naredil vse, da bi ga obdržal ob moji strani , morate stati za vaše ne pustite, da nobena ženska uniči vaše ljubezensko življenje, tako da jemljete svojega človeka, tukaj je podrobnosti, ki jih samo, da boste veseli, da si mi zaupal. WhatsApp: +2348122948392 / Mail: Dregwalispellerbinder@gmail.com


  Zdravo družba! Ta ekskluzivna zahvaljujem, da to neverjetno zbiralec črkovanja, ki je vreden emulacije in tudi za Katherine Moj najboljši prijatelj, ki me je resnično IMPTTID pozitivno. Jaz sem Donna Burkley Živim v San Francisco Bay California, moje čustveno življenje se je spremenilo na bolje, saj je intervencija dr. Egwali čarovnik, ki ga je predstavil moj dragi prijatelj na točki I in otrokovo misli, ki smo ga razbili. Stranger, skrivnostna dama in navada se spet z njim, kar je povzročilo hud kaos, ki mi je dal nešteto noči. Verjemite mi, da sem neustrezna na točki, ko sem naletel na svoj članek zaradi več srečanj s številnimi čarovniki in spletnimi stranmi, vse, da bi prinesel svoj šarmanten, lahek mož nazaj k meni. Bil sem nedvomno pozitiven, da je moral biti zanesljiv kraj, nato pa je prišel dr. Egwali in po posredovanju z zdravnikom ostalo je bilo povsem drugače izkušnje in skupno nove ljubezenske torbe za mene in za otroke. Danes smo ponovno ponovna in živimo lepo, lahko bomply imenujem pravi verniki fantje, ki si jih nikoli ne bi si lahko predstavljal, da bi se spet vrnil, hvala še enkrat zdravnik več milost do vaših komolcev ne skrivajte bolečine, tako da se ne skrijete Tudi bolečina je lahko izjema.
  WhatsApp / Viber: +2348122948392
  Vse najboljše sreče !!

  OdgovoriIzbriši